CS ove godine slavi svoju 25. obljetnicu. Utemeljen je 1989. godine i otad se afirmirao kao jedan od najistaknutijih sistem integratora u regiji.
naslovnica kontaktirajte nas mapa weba english
  »  Usluge i rješenja  »  Računalna rješenja
Usluge i rješenja
»   Što radimo
»   Računalna rješenja
»   Komunikacijska rješenja
»   Audio i video rješenja
»   Sigurnosna rješenja
»   IP rješenja
»   IT konzalting
»   CRM
»   EDI
»   Naši klijenti
Naše reference
Ponosni smo na dugoročne odnose koje njegujemo s našim klijentima i što smo imali privilegiju raditi s vrhunskim tvrtkama i doprinijeti njihovom uspješnom razvoju.

 
Računalna rješenja Verzija za ispis
CS Computer Systems je krajem osamdesetih bio pionir na hrvatskom informatičkom tržištu. Od tada do danas stekli smo bogata iskustva koja uključujemo u rješenja za naše klijente.

Među našim računalnim rješenjima nudimo usluge projektiranja računalnih sustava, serverskih infrastruktura, sustava za pohranu velikih količina podataka, rješenja za sigurnosnu kopiju (back-up) i sigurnost sustava. Pritom se, upravo u segmentima strojne i programske opreme, oslanjamo na tehnologije dva vodeća svjetska proizvođača: Microsoft i Hewlett Packard.

Suradnja s tvrtkom Microsoft


Microsoft Gold Certified PartnerNaša dugogodišnja suradnja s Microsoftom rezultirala je statusom zlatnog ovlaštenog Microsoftovog partnera (Microsoft Gold Certified Partner) čime smo dokazali vrhunsku stručnost u području naprednih računalnih infrastruktura i mrežnih rješenja. Time je Microsoft potvrdio da je CS Computer Systems partner koji uspješno primjenjuje Microsoftove tehnologije prema poslovnim potrebama svojih klijenata.

Odrađenim projektima smo pokazali da upotrebom Microsoftovih infrastrukturnih proizvoda kao što su Active Directory, Microsoft Integration Server ili Microsoft Exchange Server, predlažemo klijentima kako da dođu do organizacijskih rješenja, unaprijede svoju operativnu efikasnost i umanje sigurnosne rizike. Također smo pokazali vrhunsku stručnost pri uvođenju tehnoloških rješenja temeljenih na Microsoftovim tehnologijama, kao što su povezivanje Windows servera i osobnih računala s Internetom, instalacija farme servera ili rješenja na bazi Windows Server 2003 i Windows Small Business Server 2003.

Preduvjet za ulazak u Microsoft Partner Program sa zlatnim statusom bili su kvalitetno odrađeni projekti, potkrijepljeni potpunom projektnom dokumentacijom provjerenom i verificiranom od strane Microsofta, detaljno poznavanje Microsoftovih tehnologija i usavršavanje zaposlenika u ovlaštenim centrima za edukaciju.

Naši stručnjaci imaju različite statuse, od MCP-a (Microsoft Certified Professional) do MCSE (Microsoft Certified System Engineer).

»   Microsoft

Suradnja s tvrtkom Hewlett Packard


HP Business PartnerCS Computer Systems također ima status HP Gold Preferred Partnera za enterprise rješenja, te servisni partnerski ugovor za izvođenje najzahtjevnijih stupnjeva odziva i podrške, što jamči kvalitetno pokrivanje HP-ovog prodajnog programa i tehničku podršku koju osiguravaju inženjeri školovani prema HP obuci.

Naši inženjeri posjeduju 120 certifikata izdanih od strane obrazovnih centara ovlaštenih od strane HP-a čime pokrivaju sve nivoe izobrazbe HP prodajnog i tehničkog kadra.

HP je globalno vodeći dobavljač tehnologija namijenjenih poslovnom i svakodnevnom životu. Rješenja tvrtke HP obuhvaćaju IT infrastrukturu, područje osobnog računalstva i pristupnih uređaja, globalne usluge te slikovne i ispisne tehnologije, a namijenjena su širokom krugu potrošača, velikim poslovnim korisnicima te malim i srednjim poduzećima.

»   Hewlett Packard

 
naslovnica | naš profil | usluge i rješenja | partneri | podrška integrirane informacijske tehnologije
CS Computer Systems © 2014 | Sva prava pridržana | Kontaktirajte nas