CS ove godine slavi svoju 25. obljetnicu. Utemeljen je 1989. godine i otad se afirmirao kao jedan od najistaknutijih sistem integratora u regiji.
naslovnica kontaktirajte nas mapa weba english
  »  Partneri  »  IT partneri  »  RSA Securitiy
Naši partneri
»   IT partneri
    »   Brand-Rex
    »   Check Point
    »   Cisco Systems
    »   Enterasys
    »   Hewlett Packard
    »   IBM
    »   Microsoft
    »   NetApp
    »   Oracle
    »   Paessler
    »   Red Hat
    »   RSA Securitiy
        »   RSA SecurID Authentication
        »   RSA Sign-On Manager
        » 

RSA Smart Cards i USB Authenticators
        »   RSA ClearTrust
        »   RSA Federated Identity Manager
        »   RSA BSAFE
        » 

RSA Digital Certificate Management Solutions
    »   Trend Micro
    »   VMware
    »   Websense
»   IT audio & video partneri
Sistem integrator
Putem partnerstva s vodećim tvrtkama u svijetu, u mogućnosti smo klijentu ponuditi potpunu paletu proizvoda naših partnera i pružiti rješenja na bazi različitih proizvođača. Kao sistem integrator, dokazali smo se kao jedna od vodećih tvrtki na hrvatskom informatičkom tržištu.

 
RSA Securitiy Verzija za ispis
RSA SecuritiyRSA Security je vodeća tvrtka u području visoko pouzdanih metoda autorizacije korisnika gdje zauzima gotovo 70% ukupnog tržišta. RSA Security pomaže poslovnim subjektima i pojedincima zaštiti svoj identitet i pristup informacijama. Rješenja tvrtke pružaju zaštitu više od 15 milijuna korisničkih identiteta, štite više od trilijuna poslovnih transakcija godišnje i osiguravaju sigurnost podataka u desecima tisuća aplikacija u svijetu.

RSA Security, sa svojim višestruko nagrađivanim proizvodima i rješenjima, koji se odnose na upravljanje pristupu informacija i zaštiti identiteta, sigurnom mobilnom i udaljenom pristupu, sigurnom pristupu za tvrtke, transakcijama i zaštiti identifikacije potrošača, nameće standarde u svojoj industriji. Visoka reputacija je izgrađena na temelju 20godišnjeg iskustva i provjerenim tehnologijama, te putem više od 17000 zadovoljnih korisnika širom svijeta. Zajedno s oko 1000 tehnoloških ili integracijskih partnera, RSA Security potiče povjerenje sve većeg i većeg broja ljudi da koriste sve prednosti interneta. Sa sjedištem u Bedford, SAD, RSA Security je kompanija sa prihodima od 307.5 milijuna dolara u 2004. godini.

CS Computer Systems i RSA Security


RSA SecuritiyCS Computer Systems implementira RSA sustave za autorizaciju korisnika korištenjem jednokratnih lozinki (Tokena) ili smart kartica. Kao RSA partner, koristimo njihova sigurnosna rješenja u izgradnji kompletne PKI infrastrukture koja uključuju digitalne potpise, sustave za enkripciju i zaštitu elektroničke pošte, web servera i slično.

Proizvodi


Proizvodi tvrtke RSA Security omogućuju zaštitu privatnih informacija i identifikaciju ljudi, uređaja i aplikacija koji pristupaju ili razmjenjuju takve informacije. Više o glavnim grupama proizvoda možete naći u nastavku.

    » RSA SecurID Authentication
    » RSA Sign-On Manager
    » RSA Smart Cards i USB Authenticators
    » RSA ClearTrust
    » RSA Federated Identity Manager
    » RSA BSAFE
    » RSA Digital Certificate Management SolutionsZa dodatne informacije o proizvodima tvrtke RSA Securitiy molimo Vas da nas nazovete na telefonski broj +385 1 3855 855 ili da nam pošaljete upit:

 
naslovnica | naš profil | usluge i rješenja | partneri | podrška integrirane informacijske tehnologije
CS Computer Systems © 2014 | Sva prava pridržana | Kontaktirajte nas