CS ove godine slavi svoju 25. obljetnicu. Utemeljen je 1989. godine i otad se afirmirao kao jedan od najistaknutijih sistem integratora u regiji.
naslovnica kontaktirajte nas mapa weba english
  »  Usluge i rješenja  »  Sigurnosna rješenja
Usluge i rješenja
»   Što radimo
»   Računalna rješenja
»   Komunikacijska rješenja
»   Audio i video rješenja
»   Sigurnosna rješenja
    »   Sigurnost i zaštita podataka
    »   Implementacija ISMS
    »   Provjera sigurnosti mreže on-line
»   IP rješenja
»   IT konzalting
»   CRM
»   EDI
»   Naši klijenti
Provjerite sigurnost svoje mreže on-line!
Skeniranjem računalne mreže na daljinu provjerit ćemo integritet Vaše mreže i detektirati eventualne sigurnosne rupe. Bez naknade, stručnjaci CS Computer Systems upozorit će Vas na moguće sigurnosne prijetnje.
» više        

 
Sigurnost i zaštita podataka
U današnjem "umreženom" svijetu, pitanje sigurnosti je ključno, naročito kada se u obzir uzme da svaka organizacija u svakom trenutku može biti potencijalna žrtva propusta ili meta napada. Ranjivost sustava može prouzročiti financijske gubitke, naškoditi reputaciji tvrtke, umanjiti produktivnost i prihode, a sanacija je često vrlo skupa i dugotrajna.

Upravo iz tih razloga, CS Computer Systems pruža cjelovitu uslugu vezanu uz sigurnost sustava i zaštitu podataka, od procjene trenutnog stanja, testiranja ranjivosti sustava, izrade rješenja za sanaciju sigurnosnih propusta do integracije rješenja u postojeći sustav, uključujući isporuku, implementaciju i održavanje.
» više        


Prva tvrtka u Hrvatskoj s certifikatom ISO 27001CS Computer Systems je prva tvrtka u Hrvatskoj čiji su poslovni podaci zaštićeni prema vrhunskim svjetskim standardima, certificiravši početkom svibnja 2005. godine svoj sustav upravljanja sigurnošću informacija. Time je CS Computer Systems postao kompetentan da druge tvrtke savjetuje o usklađivanju internih procedura i priprema ih za certifikaciju prema ISO 27001 standardu.
» više        

 
naslovnica | naš profil | usluge i rješenja | partneri | podrška integrirane informacijske tehnologije
CS Computer Systems © 2014 | Sva prava pridržana | Kontaktirajte nas