CS ove godine slavi svoju 25. obljetnicu. Utemeljen je 1989. godine i otad se afirmirao kao jedan od najistaknutijih sistem integratora u regiji.
naslovnica kontaktirajte nas mapa weba english
  »  Usluge i rješenja  »  Sigurnosna rješenja  »  Sigurnost i zaštita podataka
Usluge i rješenja
»   Što radimo
»   Računalna rješenja
»   Komunikacijska rješenja
»   Audio i video rješenja
»   Sigurnosna rješenja
    »   Sigurnost i zaštita podataka
    »   Implementacija ISMS
    »   Provjera sigurnosti mreže on-line
»   IP rješenja
»   IT konzalting
»   CRM
»   Naši klijenti
Provjerite sigurnost svoje mreže on-line!
Skeniranjem računalne mreže na daljinu provjerit ćemo integritet Vaše mreže i detektirati eventualne sigurnosne rupe. Bez naknade, stručnjaci CS Computer Systems upozorit će Vas na moguće sigurnosne prijetnje.
» više        

 
Sigurnost i zaštita podataka Verzija za ispis
Sigurnost i zaštita podataka U današnjem "umreženom" svijetu, pitanje sigurnosti je ključno, naročito kada se u obzir uzme da svaka organizacija u svakom trenutku može biti potencijalna žrtva propusta ili meta napada. Ranjivost sustava može prouzročiti financijske gubitke, naškoditi reputaciji tvrtke, umanjiti produktivnost i prihode, a sanacija je često vrlo skupa i dugotrajna.

Upravo iz tih razloga, CS Computer Systems pruža cjelovitu uslugu vezanu uz sigurnost sustava i zaštitu podataka, od procjene trenutnog stanja, testiranja ranjivosti sustava, izrade rješenja za sanaciju sigurnosnih propusta do integracije rješenja u postojeći sustav, uključujući isporuku, implementaciju i održavanje.

Nakon uvođenja sigurnosnog rješenja prilagođenog potrebama poslovanja pojedine tvrtke, CS Computer Systems proaktivno nadzire sigurnost sustava, što uključuje redovitu provjeru i, prema potrebi, korektivne zahvate.

CS Computer Systems raspolaže probranim portfolijom direktnih partnerskih ugovora s vodećim imenima u području korporativne i individualne sigurnosti, kao što su Check Point, TrendMicro, RSA Security, Websense, Microsoft, HP i Cisco Systems, te polaže posebnu brigu o redovitom školovanju i tehničkoj certifikaciji svojih zaposlenika na tom području.

HP se ističe u zaštiti podataka svojim rješenjima za sigurnosne kopije (back-up). Ta rješenja obuhvaćaju hardversku platformu koja pokriva sve segmente tržišta od malih korisnika do velikih korporacija. Softverski dio rješenja je HP OpenView Storage Data Protector, jedno od najpriznatijih rješenja takve vrste uopće.

Cisco Systems, kao najveći svjetski proizvođač mrežne opreme, sudjeluje u našim sigurnosnim rješenjima djelom svog portfolija koji uključuje firewall i VPN sustave. Network Admission Control (NAC), Ciscova tehnologija, odnosno inicijativa, je dio većine naših sigurnosnih projekata. Važno je dodati našu stručnost i ekspertizu kod implementacije visokog stupnja sigurnosti na Cisco mrežnim uređajima, a sve u svrhu osiguravanja nesmetanog rada mrežne infrastrukture.

Kao Microsoft Gold Certified Partner specijalizirani smo za projektiranje i implementaciju infrastrukturnih rješenja kao što su Active Directory i Exchange server. U sve naše projekte i implementacije Microsoft proizvoda utkali smo naše znanje i iskustvo kako bi dodatno povećali sigurnost tih sustava.

Trend Micro se prirodno nametnuo kao naš partner na polju sigurnosnih rješenja zbog najsveobuhvatnijeg portfolija proizvoda te kvalitete i brze podrške što je imperativ u slučajevima kad na opasnost treba reagirati brzinom i prilagodljivošću. Trend Micro, kao jedan od najvećih proizvođača antivirusnih rješenja, svojim proizvodima pokriva sve točke informacijskih sustava kao što su mail i web serveri, portali, osobna računala, mrežna čvorišta i sl. Ovakav sustav je odgovor na prijetnje kao što su virusi, crvi, spy ware, ad ware, spam, mmc…

Pošto priznajemo samo najbolje, Check Point je naš izbor i naša preporuka pri implementaciji zahtjevnih i kompleksnih firewall i VPN sustava. Sa svojom tehnologijom provjeravanja prometa na aplikacijskom nivou i ugrađenim IDS sustavom u potpunosti će zaštiti vašu mrežu od opasnosti i pokušaja napada.

Websense rješenja se koriste za nadzor i filtriranje prometa prema Internetu. Želite li povećati produktivnost, smanjiti korištenje vaše veze prema Internetu na neprimjerene sadržaje, proizvodima ove tvrtke možemo vam u tome pomoći.

RSA Security je vodeća tvrtka u području visoko pouzdanih metoda autorizacije korisnika gdje zauzima gotovo 70% ukupnog tržišta. Vršimo implementaciju RSA sustava za autorizaciju korisnika korištenjem jednokratnih lozinki (Tokena) ili smart kartica. Kao RSA partner koristimo njihova sigurnosna rješenja u izgradnji kompletne PKI infrastrukture koja uključuju digitalne potpise, sustave za enkripciju i zaštitu elektroničke pošte, web servera i slično.

 
naslovnica | naš profil | usluge i rješenja | partneri | podrška integrirane informacijske tehnologije
CS Computer Systems © 2014 | Sva prava pridržana | Kontaktirajte nas