CS ove godine slavi svoju 25. obljetnicu. Utemeljen je 1989. godine i otad se afirmirao kao jedan od najistaknutijih sistem integratora u regiji.
naslovnica kontaktirajte nas mapa weba english
  »  Partneri  »  Sistem integrator
Naši partneri
»   Partnerski statusi
»   Sistem integrator
»   IT partneri
»   IT audio & video partneri
Partnerski statusi
Putem partnerstva s vodećim tvrtkama u svijetu, u mogućnosti smo klijentu ponuditi potpunu paletu proizvoda naših partnera i pružiti rješenja na bazi različitih proizvođača. Kao sistem integrator, dokazali smo se kao jedna od vodećih tvrtki na hrvatskom informatičkom tržištu.

 
Sistem integrator Verzija za ispis
Kao sistem integrator, putem partnerstva s vodećim tvrtkama u svijetu pružamo cjelovita rješenja za naše klijente. U mogućnosti smo ponuditi potpunu paletu proizvoda naših partnera i projektirati, isporučiti i održavati cjelovite sustave bazirane na proizvodima i rješenjima različitih proizvođača.

Jednako u velikim, kao i u malim poslovnim sustavima, koriste se rješenja raznih proizvođača i njihovu kompatibilnost potrebno je uskladiti. S obzirom na sve kompleksnije informatičke proizvode, usluge i rješenja, osiguravanje njihova međusobnoga rada je zahtjevan zadatak. Informacijsko rješenje za određeni poslovni cilj tako treba, ne samo isporučiti, već i prilagoditi tj. integrirati u postojeći informacijski sustav neke tvrtke. Upravo zato izbor sistem integratora utemeljeno je na povjerenju klijenta, provjerenom odnosu i pouzdanom partnerstvu. S obzirom na brojnost i značaj naših partnera te iskustvo naših stručnjaka, dokazali smo se kao jedan od vodećih integratora sustava na hrvatskom informatičkom tržištu.

 
naslovnica | naš profil | usluge i rješenja | partneri | podrška integrirane informacijske tehnologije
CS Computer Systems © 2014 | Sva prava pridržana | Kontaktirajte nas