CS ove godine slavi svoju 25. obljetnicu. Utemeljen je 1989. godine i otad se afirmirao kao jedan od najistaknutijih sistem integratora u regiji.
naslovnica kontaktirajte nas mapa weba english
  »  Partneri  »  IT audio & video partneri  »  Softimage
Naši partneri
»   Partnerski statusi
»   Sistem integrator
»   IT partneri
»   IT audio & video partneri
    »   Anystream
    »   Apogee
    »   Autoscript
    »   Avid
    »   BlackMagic
    »   Bluefish
    »   Chyron
    »   Digidesign
    »   Etere
    »   Eyeon
    »   Netia
    »   Noa
    »   Orad
    »   Panasonic
    »   Pro-Bel
    »   Softimage
    »   Steinberg
    »   Sysmedia
    »   Waves
Sistem integrator
Putem partnerstva s vodećim tvrtkama u svijetu, u mogućnosti smo klijentu ponuditi potpunu paletu proizvoda naših partnera i pružiti rješenja na bazi različitih proizvođača. Kao sistem integrator, dokazali smo se kao jedna od vodećih tvrtki na hrvatskom informatičkom tržištu.

 
Softimage Verzija za ispis
SoftimageVećina animacija koje imate prilike svakodnevno vidjeti u filmovima, reklamama, video igrama i na web-u nastale su uz pomoć Softimage proizvoda koji već godinama predstavljaju profesionalni standard u kreiranju 3D i 2D animacija, specijalnih efekata i compositingu.

Sve složenija kreativna radna okruženja zahtijevaju visoku produktivnost kroz međusobnu suradnju svih dijelova radnog procesa. Odgovor na te potrebe daje integracija Softimage proizvoda s Avid sustavima za nelinearnu video montažu i Alienbrain Studiom koji zajedno omogućavaju jednostavniji i efikasniji rad te brži povrat uloženih sredstava.Za dodatne informacije o proizvodima tvrtke Softimage molimo Vas da nas nazovete na telefonski broj +385 1 3855 855 ili da nam pošaljete upit:

 
naslovnica | naš profil | usluge i rješenja | partneri | podrška integrirane informacijske tehnologije
CS Computer Systems © 2014 | Sva prava pridržana | Kontaktirajte nas