CS ove godine slavi svoju 25. obljetnicu. Utemeljen je 1989. godine i otad se afirmirao kao jedan od najistaknutijih sistem integratora u regiji.
naslovnica kontaktirajte nas mapa weba english
  »  Partneri  »  IT audio & video partneri  »  Steinberg
Naši partneri
»   Partnerski statusi
»   Sistem integrator
»   IT partneri
»   IT audio & video partneri
    »   Anystream
    »   Apogee
    »   Apple
    »   Autoscript
    »   Avid
    »   BlackMagic
    »   Bluefish
    »   Chyron
    »   DISE
    »   Eyeon
    »   MOG Solutions
    »   Netia
    »   Noa
    »   Orad
    »   Panasonic
    »   Pro-Bel
    »   Steinberg
    »   Sysmedia
    »   Waves
Sistem integrator
Putem partnerstva s vodećim tvrtkama u svijetu, u mogućnosti smo klijentu ponuditi potpunu paletu proizvoda naših partnera i pružiti rješenja na bazi različitih proizvođača. Kao sistem integrator, dokazali smo se kao jedna od vodećih tvrtki na hrvatskom informatičkom tržištu.

 
Steinberg Verzija za ispis
SteinbergSteinberg je danas jedna od svjetski najvećih tvrtki za proizvodnju audio softvera, s više od 1,5 milijuna korisnika širom svijeta.Steinbergove nagrađivane, tehnološki napredne proizvode koriste glazbenici i glazbeni, video i filmski producenti još od 1984. godine.

Steinberg je već dugi niz godina u prvim redovima što se tiče inovacija u području audio tehnologija. 1996. godine bio je pionir prilikom predstavljanja sučelja Virtualne Studijske Tehnologije (VST) i ASIO (Audio Stream Input/Output) arhitekture unutar svog svjetski poznatog Cubase softvera za glazbenu produkciju. VST predstavlja standard koji omogućuje integraciju virtualnih efekt procesora i instrumenata u digitalno audio okruženje. ASIO je uznapredovao u svjetski standard koji su prihvatili mnogi proizvođači audio sučelja diljem svijeta. Uslijedile su zatim Steinbergove inovacije koje uključuju Linear Time Base (LTB), komunikacijski protokol koji nudi točnost MIDI-ja ispod milisekunde, te VST System Link, koji omogućuje transfer sinkronizacijskih, transportnih i audio podataka između dvije ili više radnih stanica opremljenih sa kompatibilnim softverom i hardverom.

Steinbergovi premijerni proizvodi ostaju u prvim redovima današnje audio tehnologije, te sa Cubase, Nuendo i WaveLab softverom formiraju temelj profesionalnih studija i audio produkcijskih kuća širom svijeta.

CS Computer Systems i Steinberg


CS Computer Systems je ekskluzivni distributer tvrtke Steinberg već desetak godina. Naši stručnjaci su stekli visoku tehničku stručnost u primjeni, prodaji te podršci korisnicima proizvoda tvrtke Steinberg.Za dodatne informacije o proizvodima tvrtke Steinberg molimo Vas da nas nazovete na telefonski broj +385 1 3855 855 ili da nam pošaljete upit:

 
naslovnica | naš profil | usluge i rješenja | partneri | podrška integrirane informacijske tehnologije
CS Computer Systems © 2014 | Sva prava pridržana | Kontaktirajte nas