CS ove godine slavi svoju 25. obljetnicu. Utemeljen je 1989. godine i otad se afirmirao kao jedan od najistaknutijih sistem integratora u regiji.
naslovnica kontaktirajte nas mapa weba english
  »  Usluge i rješenja  »  Što radimo
Usluge i rješenja
»   Što radimo
»   Računalna rješenja
»   Komunikacijska rješenja
»   Audio i video rješenja
»   Sigurnosna rješenja
»   IP rješenja
»   IT konzalting
»   CRM
»   EDI
»   Naši klijenti
Naše reference
Ponosni smo na dugoročne odnose koje njegujemo s našim klijentima i što smo imali privilegiju raditi s vrhunskim tvrtkama i doprinijeti njihovom uspješnom razvoju.

 
Što radimo Verzija za ispis
CS Computer Systems pokriva sve aspekte informacijskih tehnologija, od analize, planiranja, projektiranja, razvoja, testiranja i implementacije informacijskih i audio i video sustava do njihovog održavanja, nadogradnje te savjetovanja o optimalnoj primjeni informacijskih tehnologija.

Naše dugogodišnje iskustvo integriramo u hardversko-softverska rješenja, IT usluge i konzalting, s ciljem da zadovoljimo poslovne potrebe naših klijenata. Sve naše usluge i rješenja prilagođavamo veličini tvrtke, sektoru u kojem tvrtka posluje i njezinim poslovnim ciljevima.

Naše usluge obuhvaćaju računalna rješenja, komunikacijska rješenja, audio i video rješenja, sigurnosna rješenja, IP usluge, konzalting, CRM, EDI i vođenje projekata.

Surađujući s vodećim tvrtkama u svijetu, našim klijentima pružamo gotova rješenja, bazirana na vrhunskim proizvodima u specifičnim područjima mrežnih tehnologija, hardverskih i softverskih rješenja, audio i video opreme i sigurnosnih produkata. Najbolje rješenje za naše klijente je ono koje smo razvili našim znanjem, iskustvom i stručnošću, koristeći upravo one proizvode naših partnera koji omogućuju da klijent postigne zacrtani poslovni cilj.

»   Više o našim partnerima

 
naslovnica | naš profil | usluge i rješenja | partneri | podrška integrirane informacijske tehnologije
CS Computer Systems © 2014 | Sva prava pridržana | Kontaktirajte nas