CS ove godine slavi svoju 25. obljetnicu. Utemeljen je 1989. godine i otad se afirmirao kao jedan od najistaknutijih sistem integratora u regiji.
naslovnica kontaktirajte nas mapa weba english
  »  Partneri  »  IT audio & video partneri  »  SysMedia
Naši partneri
»   Partnerski statusi
»   Sistem integrator
»   IT partneri
»   IT audio & video partneri
    »   Anystream
    »   Apogee
    »   Apple
    »   Autoscript
    »   Avid
    »   BlackMagic
    »   Bluefish
    »   Chyron
    »   DISE
    »   Eyeon
    »   MOG Solutions
    »   Netia
    »   Noa
    »   Orad
    »   Panasonic
    »   Pro-Bel
    »   Steinberg
    »   SysMedia
    »   Waves
Sistem integrator
Putem partnerstva s vodećim tvrtkama u svijetu, u mogućnosti smo klijentu ponuditi potpunu paletu proizvoda naših partnera i pružiti rješenja na bazi različitih proizvođača. Kao sistem integrator, dokazali smo se kao jedna od vodećih tvrtki na hrvatskom informatičkom tržištu.

 
SysMedia Verzija za ispis
SysmediaSysMedia je kompanija sa sjedištem u Velikoj Britaniji, specijalizirana za softver rješenja u televizijskoj industriji. SysMedia nudi tehnološka rješenja za kreiranje teleteksta i informacijskih usluga, omogućujući produktivnu i efikasnu dostavu sadržaja ciljanoj publici.

Izgrađen na našem bogatom iskustvu u industriji emitiranja programa, proizvodi SysMedia definiraju kako će teletekst biti prezentiran na TV ekranima u nekoliko narednih godina. To je razlog zašto korisnici širom svijeta biraju SysMedia.

Stručnjaci SysMedije znaju kako kreirati i održavati kompleksne sustave za upravljanje podacima za analogni i digitalni teletekst. Od slanja SMS teletekst poruka i aplikacija za glasovanje, do interaktivnih nogometnih liga, produkti SysMedia osiguravanju alate putem kojih korisnici mogu generirati prihode od teleteksta.

Tu je također i interaktivna televizija. SysMedia je razvio vrhunski sustav za upravljanje sadržajem za kreiranje i organiziranje sadržaja o programu i distribuciju na različite digitalne TV platforme na današnjem tržištu.

Ni to nije sve. Potreba da se onima koji slabo čuju poboljša primanje televizijskog sadržaja te proširivanje programa na tržišta drugog govornog područja se svakodnevno povećava i SysMedia ima proizvode za titlovanje putem kojih se izgovorene riječi mogu vidjeti na televizijskom ekranu. Na gotovo svim jezicima i za sve tehničke platforme, uključujući DVD, naša paleta proizvoda nudi sva rješenja koja su vam potrebna.

Sysmedia se također specijalizira u posebnom zahtjevnom području titlovanja u živo, softverski proizvodi tvrtke osiguravaju maksimalni efekt i jednostavnu uporabu.

Proizvodi


Proizvode tvrtke SysMedia možemo podijeliti u tri grupe ovisno o njihovoj primjeni:


Za dodatne informacije o proizvodima tvrtke SysMedia molimo Vas da nas nazovete na telefonski broj +385 1 3855 855 ili da nam pošaljete upit:

 
naslovnica | naš profil | usluge i rješenja | partneri | podrška integrirane informacijske tehnologije
CS Computer Systems © 2014 | Sva prava pridržana | Kontaktirajte nas