CS ove godine slavi svoju 25. obljetnicu. Utemeljen je 1989. godine i otad se afirmirao kao jedan od najistaknutijih sistem integratora u regiji.
naslovnica kontaktirajte nas mapa weba english
  »  Partneri  »  IT partneri  »  Trend Micro
Naši partneri
»   Partnerski statusi
»   Sistem integrator
»   IT partneri
    »   Brand-Rex
    »   Check Point
    »   Cisco Systems
    »   Enterasys
    »   Hewlett Packard
    »   IBM
    »   Microsoft
    »   NetApp
    »   Oracle
    »   Paessler
    »   Red Hat
    »   RSA Securitiy
    »   Trend Micro
    »   VMware
    »   Websense
»   IT audio & video partneri
Sistem integrator
Putem partnerstva s vodećim tvrtkama u svijetu, u mogućnosti smo klijentu ponuditi potpunu paletu proizvoda naših partnera i pružiti rješenja na bazi različitih proizvođača. Kao sistem integrator, dokazali smo se kao jedna od vodećih tvrtki na hrvatskom informatičkom tržištu.

 
Trend Micro Verzija za ispis
Trend MicroTrend Micro Incorporated je globalni lider u izradi softvera i pružanju usluga u području mrežnih antivirusa i sigurnosti sadržaja na Internetu. Steve Chang je tvrtku osnovao 1988. godine te je do danas stekla visoku reputaciju za svoje tehnološke inovacije. Počevši sa zaštitom od virusa za radne stanice, tvrtka se danas bavi i antivirusnom zaštitom mrežnih servera i ulaza/izlaza na internetu. Tvrtka Trend Micro se fokusira na prevenciju šteta koje mogu nanijeti mrežni crvi (worms) i virusi i savjetuje korisnike putem inicijativa kao što je Trend Micro Enterprise Protection Strategy.

Trend Micro je izgradio ugled pretvarajući dobre ideje u vrhunsku tehnologiju. Povodom priznanja za strategiju i viziju, najveći svjetski analitičari informatičkih tržišta, Gartner Group, je proglasio Trend Micro za vizionara na svom području djelovanja, 4 godine za redom. U samo jednom desetljeću, Trend Micro, sa sjedištem u Tokyu, izrastao je u multinacionalnu organizaciju s više od 2000 zaposlenika u više od 30 zemalja. Prihodi Trend Micro-a u 2003. godini nadmašili su prethodnu godinu dostigavši 454 milijuna američkih dolara.

CS Computer Systems i Trend Micro


Trend Micro se prirodno nametnuo kao partner na polju sigurnosnih rješenja zbog najsveobuhvatnijeg portfolija proizvoda te kvalitete i brze podrške što je imperativ kad je u pitanju opasnost na koju treba reagirati brzinom i prilagodljivošću. Trend Micro, kao jedan od najvećih proizvođača antivirusnih rješenja, svojim proizvodima pokriva sve točke informacijskih sustava kao što su mail i web serveri, portali, osobna računala, mrežna čvorišta i sl. Ovakav sustav je odgovor na prijetnje kao što su virusi, crvi, spyware, adware, spam, MMC…

CS Computer Systems je Silver Partner tvrtke Trend Micro. Silver partneri su tvrtke koje su već pokazale visoku tehničku stručnost u primjeni, prodaji te kasnijoj podršci korisnicima kojima su implementirani proizvodi Trend Micro-a. Na području svog tržišta takve tvrtke nude vrhunsku tehničku podršku svojim korisnicima.

Proizvodi


Trend Micro nudi sveobuhvatnu zaštitu od računalnih virusa. Proizvodi i usluge tvrtke pružaju okvir za koordiniranu zaštitu od virusa, a oblikovani su tako da pokrivaju sva važna područja neke tvrtke:
  • Desktop & Client - zaštita od virusa za krajnje korisnike i korisnike od kuće;
  • Management - centralizirano upravljanje antivirusnom strategijom za cijelu tvrtku;
  • Email & Groupware - zaštita od virusa za Lotus Notes, Microsoft Exchange i Hewlett-Packard OpenMail;
  • Internet Gateway - zaustavlja viruse na SMTP, HTTP i FTP serverima;
  • File Server & Storage - zaštita od virusa za više servera i domena.
Ovisno o potrebama, proizvodi Trend Micro-a prilagođeni su posebno korporacijama, srednjim i malim tvrtkama te pojedincima.

Na sljedećim web stranicama možete pronaći sve inačice nekog proizvoda, ovisno kome je namijenjen:Za dodatne informacije o proizvodima tvrtke Trend Micro molimo Vas da nas nazovete na telefonski broj +385 1 3855 855 ili da nam pošaljete upit:

 
naslovnica | naš profil | usluge i rješenja | partneri | podrška integrirane informacijske tehnologije
CS Computer Systems © 2014 | Sva prava pridržana | Kontaktirajte nas