CS ove godine slavi svoju 25. obljetnicu. Utemeljen je 1989. godine i otad se afirmirao kao jedan od najistaknutijih sistem integratora u regiji.
naslovnica kontaktirajte nas mapa weba english
  »  Partneri  »  IT partneri  »  VMware
Naši partneri
»   Partnerski statusi
»   Sistem integrator
»   IT partneri
    »   Brand-Rex
    »   Check Point
    »   Cisco Systems
    »   Enterasys
    »   Hewlett Packard
    »   IBM
    »   Microsoft
    »   NetApp
    »   Oracle
    »   Paessler
    »   Red Hat
    »   RSA Securitiy
    »   Trend Micro
    »   VMware
    »   Websense
»   IT audio & video partneri
Sistem integrator
Putem partnerstva s vodećim tvrtkama u svijetu, u mogućnosti smo klijentu ponuditi potpunu paletu proizvoda naših partnera i pružiti rješenja na bazi različitih proizvođača. Kao sistem integrator, dokazali smo se kao jedna od vodećih tvrtki na hrvatskom informatičkom tržištu.

 
vmware Verzija za ispis
VMware VMware je vodeća tvrtka u virtualnim rješenjima od radnih stanica do centra podataka. Korisnici svih veličini se oslanjaju na VMware kako bi umanjili kapitalne i operativne troškove, osigurali kontinuitet poslovanja, pojačali sigurnost i podržali pitanja zaštite okoliša. VMware je jedna od najbrže rastućih softverskih poduzeća. Sjedište poduzeća koje zapošljava 6,000 ljudi i posluje u 36 zemalja je u Palo Alto, California.

CS Computer Systems i VMware


VMware Prepoznavši proizvode i rješenja tvrtke VMware CS Computer Systems ih je počeo koristiti u implementaciji i dizajnu sustava. Uspješna suradnja rezultirala je za CS Computer Systems statusom Enterprise Partnera.

Jedan od najinteresantnijih VMware proizvoda koje nudi CS Computer Systems je zasigurno VMware Infrastructure 3, jedan od najrazvijenijih softverskih paketa za optimizaciju i upravljanje IT okruženjem putem virtualizacije - od radnih stanica do data centara . Jedini produkcijski-spreman softverski paket za virtualizaciju, VMware Infrastructure 3 je dokazano donio rezultate za 20.000 korisnika (malih i velikih kompanija), korišten u raznim okruženjima i aplikacijama. Paket je potpuno optimiziran, strogo testiran i certificiran za sve hardvere, operacijske sisteme i softverske aplikacije. VMware Infrastructure 3 pruža upravljanje, optimizaciju resursa, dostupnost aplikacije i automatizaciju operacijskih sposobnosti, uštedu troškova i veću učinkovitost, fleksibilnost i veću dostupnost servisa.

Proizvodi i rješenja


Proizvodi koji su osvojili nagrade. VMware nudi širok asortiman virutalizacijskih proizvoda koji su osvojili nagradu, od besplatnog softvera za virtualizaciju radnih stanica i servera do opsežnih platformi za optimizaciju data centara i IT infrastrukture.

Dokazana rješenja. VMware široka i dokazana skupina virtualizacijskih rješenja se bavi kompleksnim izazovima sa kojima se suočavaju IT organizacije, uključujući:
  • Konsolidaciju servera i optimizaciju infrastrukture
  • Kontinuitet poslovanja
  • Automatizaciju životnog ciklusa softvera
  • Upravljanje radnim jedinicama
Globalni partnerski ekosistemi. Da bi zadovoljio potrebe korisnika za dodanom vrijednošću i uzajamnim djelovanjem proizvoda , VMware održava partnerstva sa vodećim svjetskim IT kompanijama.

Servis i podrška. Kako bi zaštitili i opravdali korisnikova ulaganja u VMware tehnologiju, VMware osigurava skup profesionalnih usluga i podrške korisnicima preko VMware timova kao i preko stotine autoriziranih partnera u 36 zemalja među kojima je i CS Computer Systems. Ova usluga uključuje proaktivnu, visoko kvalitetnu uslugu servisiranja, konzultacijske usluge kojima se ubrzava proces implementacije virtualizacijskih rješenja i opsežnu uslugu obrazovanja kako bi se izgradila stručnost unutar korisničkih organizacija.


Za dodatne informacije o proizvodima tvrtke VMware molimo Vas da nas nazovete na telefonski broj +385 1 3855 855 ili da nam pošaljete upit:

 
naslovnica | naš profil | usluge i rješenja | partneri | podrška integrirane informacijske tehnologije
CS Computer Systems © 2014 | Sva prava pridržana | Kontaktirajte nas