CS ove godine slavi svoju 25. obljetnicu. Utemeljen je 1989. godine i otad se afirmirao kao jedan od najistaknutijih sistem integratora u regiji.
naslovnica kontaktirajte nas mapa weba english
  »  Partneri  »  IT audio & video partneri  »  Waves
Naši partneri
»   Partnerski statusi
»   Sistem integrator
»   IT partneri
»   IT audio & video partneri
    »   Anystream
    »   Apogee
    »   Apple
    »   Autoscript
    »   Avid
    »   BlackMagic
    »   Bluefish
    »   Chyron
    »   DISE
    »   Eyeon
    »   MOG Solutions
    »   Netia
    »   Noa
    »   Orad
    »   Panasonic
    »   Pro-Bel
    »   Steinberg
    »   Sysmedia
    »   Waves
Sistem integrator
Putem partnerstva s vodećim tvrtkama u svijetu, u mogućnosti smo klijentu ponuditi potpunu paletu proizvoda naših partnera i pružiti rješenja na bazi različitih proizvođača. Kao sistem integrator, dokazali smo se kao jedna od vodećih tvrtki na hrvatskom informatičkom tržištu.

 
Waves Verzija za ispis
WavesWaves Ltd. je vodeći svjetski proizvođač i dobavljač softverskih alata za obradu zvučnih signala za audio profesionalce, stručnjake za muziku, filmsku glazbu i multimedijske naslove. Osnovan 1992. godine, Waves već više od 10 godina prednjači kao svjetski lider na profesionalnom audio tržištu.

Misija tvrtke Waves je da iskoristi sva svoja znanja na području obrade digitalnog audio signala i psihoakustike, znanosti o zapažanju zvuka, i da razvije tehnologiju koja će napraviti preokret i dramatično poboljšati kvalitetu zvuka za sve audio primjene.

S više od 100,000 korisnika, Waves je vodeći svjetski dobavljač tehnologija za obradu psiho-akustičnih audio signalna za tržište audio profesionalaca, kućama za emitiranje zvuka i tržište elektronike. Danas se Wavesovi limiteri, ekvilajzeri, kompresori i alati za redukciju šuma i buke koriste u doslovno svim muzičkim, filmskim i multimedijskim naslovima diljem cijelog svijeta. Waves nudi širok asortiman i najvišu kvalitetu kompletnog softverskog rješenja na tržištu. Njihovi softverski dodaci podržavaju više od 20 različitih platformi za audio montažu, kako za procesore unutar računala (Windows i Mac operativne sustave) kao i za obrade putem eksternih procesora.

Možemo slobodno reći da Wavesov način obrade zvučnog signala predstavlja standard za kvalitetu obrade zvučnog signala za muziku, filmove i multimedijalnu industriju.Za dodatne informacije o proizvodima tvrtke Waves molimo Vas da nas nazovete na telefonski broj +385 1 3855 855 ili da nam pošaljete upit:

 
naslovnica | naš profil | usluge i rješenja | partneri | podrška integrirane informacijske tehnologije
CS Computer Systems © 2014 | Sva prava pridržana | Kontaktirajte nas