CS ove godine slavi svoju 25. obljetnicu. Utemeljen je 1989. godine i otad se afirmirao kao jedan od najistaknutijih sistem integratora u regiji.
naslovnica kontaktirajte nas mapa weba english
  »  Partneri  »  IT partneri  »  Websense
Naši partneri
»   Partnerski statusi
»   Sistem integrator
»   IT partneri
    »   Brand-Rex
    »   Check Point
    »   Cisco Systems
    »   Enterasys
    »   Hewlett Packard
    »   IBM
    »   Microsoft
    »   NetApp
    »   Oracle
    »   Paessler
    »   Red Hat
    »   RSA Securitiy
    »   Trend Micro
    »   VMware
    »   Websense
»   IT audio & video partneri
Sistem integrator
Putem partnerstva s vodećim tvrtkama u svijetu, u mogućnosti smo klijentu ponuditi potpunu paletu proizvoda naših partnera i pružiti rješenja na bazi različitih proizvođača. Kao sistem integrator, dokazali smo se kao jedna od vodećih tvrtki na hrvatskom informatičkom tržištu.

 
Websense Verzija za ispis
WebsenseOsnovana 1994. godine, Websense Inc. je vodeća svjetska tvrtka u izradi softvera za sigurnost weba i radnih stanica te filtriranja weba. 2004. godine prepoznata je od strane Forbes magazine kao jedna od 25 top kompanija koje se bave tehnologijom. Websense ima oko 21.6 milijuna korisnika širom svijeta, u svim gospodarskim granama, jednako u malim tvrtkama kao i multinacionalnim korporacijama.

Proizvodi tvrtke Websense povećavaju produktivnost zaposlenika koji koriste internet i zaštićuju ih od prijetnji s interneta. Tako ovi proizvodi optimiziraju vezu s internetom i stvaraju sigurnije uvjete za zaposlenike i tvrtke. Mogu se jednostavno integrirati s vodećim proizvodima na polju sigurnosti mreže, što uključuje vatrozide (firewall), proxy poslužitelje (server), usmjerivače (router), preklopnike (switch) i ostale uređaje. Websense proizvodi su temeljito provjereni i testirani te certificirani kako bi pouzdano radili zajedno s najraširenijim mrežnim i sigurnosnim rješenjima.

CS Computer Systems i Websense


CS Computer Systems ima status Gold Partnera tvrtke Websense. Status Gold Partner predstavlja najveće priznanje i rezerviran je za partnere koji daju značajan doprinos aktivnoj prodaji Websense rješenja i održavaju razinu obrazovanja svojih stručnjaka koji pružaju prvu razinu tehničke podrške korisnicima. Ovo prestižno priznanje trenutno na hrvatskom tržištu ima samo CS Computer Systems.

Proizvode tvrtke Websense CS Computer Systems preporučuje uvijek kada tvrtka želi povećati produktivnost tako što će smanjiti korištenje veze prema Internetu na neprimjerene sadržaje. Websense rješenja koriste se i za nadzor i filtriranje prometa prema Internetu, što omogućuje da se proizvodima ove tvrtke može kontrolirati pristup svim sadržajima na internetu.

Proizvodi


Proizvodi tvrtke Websense djeluju na tri područja:

Filtriranje weba

 • Websense Enterprise
  Zaštićuje organizacije i zaposlenike od rastućeg broja prijetnji na internetu. Websense Enterprise uključuje Websense Master Database i Websense Reporting Tools koji prikazuju detaljne analize i izvješća o aktivnostima na internetu i na radnim stanicama. Websense Master Database sadrži u sebi kategorizaciju više od 9 milijuna internet stranica.

Sigurnost weba

 • Websense Web Security Suite
  Websense Web Security Suite se koristi za zaštitu od spyware*-a, za blokiranje malicioznog mobilnog koda (MMC*) i za stale prijetnje koje mogu doći s weba. Websense Web Security Suite daje informacije u realnom vremenu da bi se moglo odmah reagirati, a sve je popraćeno detaljnim analizama i izvješćima. Na taj način tvrtke mogu imati stalan uvid o tome koji korisnici pristupaju opasnim stranicama ili malicioznom kodu.

Sigurnost radnih stanica

 • Websense® desktop security software
  Danas je imperativ zaštiti radne stanice putem sigurnosnog rješenja koje djeluje na više nivoa, što omogućuje i ovaj softver, uz sposobnost da proaktivno reagira na sigurnosne prijetnje. Websense desktop security software automatski obavještava u roku par minuta o malicioznim aplikacijama, kada ih detektira. Uz to, ovaj softver u sebi nosi najkompletniju, i uvijek ažuriranu bazu prijetnji s weba koje trenutno postoje na tržištima.
Websense je također izdao module kojima se može proširiti funkcionalnost Websense rješenja:

Websense Premium Groups
 • Security PG - blokira pristup stranicama povezanim s spyware-om*, phishing*, keylogging* i MMC*-om.
 • Productivity PG - Upravlja pristupima stranicama s reklamama, forumima, skidanjem softvera ili freeware-a, on-line trgovinom, stranicama koje se plaćaju i slično.
 • Bandwidth PG - Upravlja pristupima stranicama koje zahtijevaju vezu prema internetu velikog kapaciteta, kao što su često multimedijalne stranice, internet radio i TV, internet telefonija i slično.
Websense Im Attachment Manager
 • Websense IM Attachment Manager je dodatni modul koji IT managerima omogućuje da kontroliraju komuniciranje porukama koje sadrže priloge (attachment) u realnom vremenu.
Websense Bandwidth Optimizer
 • Websense Bandwidth Optimizer (BWO) omogućuje tvrtkama da optimiziraju svoju vezu prema internetu (network bandwith), odrede prioritete u puštanju prometa preko interneta i uređuju promet u realnom vremenu. Na taj način, na primjer, upotreba za svrhe koje nisu poslovnog karaktera može biti označena kao niskog prioriteta.


Za dodatne informacije o proizvodima tvrtke Websense molimo Vas da nas nazovete na telefonski broj +385 1 3855 855 ili da nam pošaljete upit:

 
naslovnica | naš profil | usluge i rješenja | partneri | podrška integrirane informacijske tehnologije
CS Computer Systems © 2014 | Sva prava pridržana | Kontaktirajte nas