CS Computer Systems

IBM Security Guardium zaštita podataka

3. studenog 2021.

IBM Security Guardium zaštita podataka

 

Automatizirajte reviziju podataka i izvještavanje, klasificirajte podatke i izvore podataka, pratite aktivnosti korisnika i odgovorite na prijetnje u stvarnom vremenu.

 

Osigurajte podatke svoje organizacije

IBM Security Guardium Data Protection omogućava pristup sigurnosti bez povjerenja. Otkriva i klasificira osjetljive podatke iz cijelog poduzeća, pružajući praćenje aktivnosti podataka u stvarnom vremenu i naprednu analizu ponašanja korisnika kako bi se otkrile neobične aktivnosti oko osjetljivih podataka.

Otkrijte regulirane podatke u svojim pohranama podataka i upotrijebite unaprijed izrađene predloške za procedure kao što su PCI DSS, SOX, HIPAA, GDPR, CCPA i mnogi drugi, kako biste pojednostavili i automatizirali radne tokove.

 

Kontrolirajte tko može pristupiti vašim najosjetljivijim podacima

Guardium Data Protection izgrađena je na skalabilnoj arhitekturi, koja pruža potpunu vidljivost strukturiranih, polustrukturiranih i nestrukturiranih podataka u svim glavnim bazama podataka – pohranjenima lokalno, u privatnom i javnom oblaku te u spremnicima.

Koristeći jedno sučelje, možete postaviti pravila pristupa, nadzirati pristup korisnika zaštićenim podacima i otkriti, istražiti i otkloniti ranjivosti i prijetnje kako se pojavljuju u stvarnom vremenu u vašem podatkovnom okruženju.

 

Ključne značajke Guardium zaštite podataka

  • Pratite sve aktivnosti korisnika i podataka
  • Ubrzajte tokove rada i revizije usklađenosti
  • Lako se prilagodite promjenama u vašem podatkovnom okruženju
  • Provedite sigurnosne politike u stvarnom vremenu
  • Poduzmite mjere protiv prijetnji uz naprednu analitiku
  • Podrška heterogenim okruženjima
  • Integrirajte se s IT i sigurnosnim ekosustavom vaše organizacije

 

 

 

 

 

 

 

 

Za prezentaciju sustava i sva dodatna pitanja obratite nam se na prodaja@cs.hr  

 

 IBM