CS Computer Systems

Razvoj modula za evaluaciju kritičnosti i razine rizika ranjivosti sustava

31. listopada 2019.

Razvoj modula za evaluaciju kritičnosti i razine rizika ranjivosti sustava

Projekt pod nazivom „Razvoj modula za evaluaciju kritičnosti i razine rizika ranjivosti sustava“ sufinancirala je Europska unija iz Europskog fonda za regionalni razvoj putem Poziva na dostavu projektnih prijedloga „Inovacijski vaučeri za MSP-ove“  (referentni br.: KK.03.2.2.03).

Novorazvijeni inovativni modul za evaluaciju kritičnosti i razine rizika ranjivosti sustava pomoći će kompanijama u određivanju razine kritičnosti sigurnosnih ranjivosti. Time će pomoći stručnom osoblju zaduženom za funkcioniranje i sigurnost sustava da na optimalan način iskoristi oskudne vremenske, a često i kadrovske resurse kojima raspolažu. Cilj projekta je razvoj modula koji će nadopuniti postojeći sustav CS Computer Systems d.o.o. naziva "Update Manager" (UM), a čime će sustav iz velike količine zakrpa biti u mogućnosti izdvojiti one koje su zaista prioritetne. Ciljane skupine korisnika projekta su veće kompanije koje upravljaju većim brojem poslužitelja i aplikacija.

Ukupni prihvatljivi troškovi projekta iznose 57.142,00 HRK dok EU udio financiranja projekta iznosi 39.999,40 HRK. Razdoblje provedbe projekta je od 31.10.2019. do 29.01.2020.

Kontakt osoba za dodatne informacije je Marina Tušek, Konzultant za EU fondove.

www.strukturnifondovi.hr

 

 europski strukturni i investicijski fondovi

Zajedno do fondova EU

 

Europska unija