CS Computer Systems

Zaštita Internet servisa

Zaštita Internet servisa

Moderno poslovanje se oslanja na Internet servise koji dostavljaju određeni sadržaj korisnicima te omogućuju interakciju sa korisnicima. U većini slučajeva se radi o aplikacijama kritičnim za poslovanje. Sve veći broj Internet servisa i njihova kompleksnost povećavaju mogućnost pojave sigurnosnih ranjivosti koja može dovesti do nedostupnosti servisa ili pak do gubitka poslovno bitnih podataka.

Zbog brojnih sigurnosnih ranjivosti aplikacija i sve većeg broja web napada usmjerenih na razne Internet servise, potreba za sustavima koji omogućuju zaštitu Internet servisa sve je izraženija.  Web Application Firewall (WAF) mrežno je rješenje koje na aplikativnoj razini kontrolira pristup Internet servisima te ih štiti od malicioznog prometa i blokira pokušaje kompromitiranja sustava. WAF zaustavlja ciljane napade na sigurnosne ranjivosti kao što su cross-site scripting, SQL injection, Forceful browsing, cookie poisoning, itd.

CS Computer Systems pruža usluge dizajna i implementacije sustava za zaštitu Internet servisa. Nude se vodeća rješenja na tržištu kako bi korisnicima omogućili najbolju moguću zaštitu.