CS Computer Systems

Poslužiteljski i operativni sustavi

Poslužiteljski i operativni sustavi

U današnje vrijeme velikog protoka informacija i obrade istih važno je imati dovoljno resursa koji su u mogućnosti te informacije kvalitetno i brzo procesuirati, kako u svrhu zadovoljavanja potreba poslovanja tako i stjecanja konkurentske prednosti, što je od vitalnog značenja za svaku organizaciju bez obzira na veličinu i djelatnost kojom se bavi.

Za manje organizacije namijenjeni su tower poslužitelji, za srednje i velike rack poslužitelji, dok plošni ili blade poslužitelji idealni su za organizacije koje imaju potrebu za velikim brojem poslužitelja. Zbog dizajna plošne poslužiteljske infrastrukture postoje prednosti nad klasičnim rješenjima, poput uštede na prostoru i potrošnji električne energije.

Iza nas je značajno iskustvo projektiranja Windows, Linux, OpenVMS i Unix platformi koje su temeljne grupe operativnih sustava koje se implementiraju kod naših korisnika. Zahvaljujući brojnim certificiranim inženjerima i njihovom iskustvu iz područja poslužitelja i operativnih sustava uspješno su realizirani mnogobrojni projekti u skladu sa potrebama naših poslovnih korisnika.

Naše iskustvo je garancija vrhunskog dizajna te odgovorne  implementacije heterogenih rješenja uz korištenje inovativnog, progresivnog te skalabilnog pristupa.