CS Computer Systems

CS Audio Day 2018 - 14 h

CS Audio Day 2018 - 14 h

Poštovani,

zadovoljstvo nam je pozvati Vas na predstavljanje posljednje generacije Avid Pro Tools sustava koje će se održati u četvrtak, 26.4.2018. u Panorama dvorani (17. kat) hotela Westin u Zagrebu s početkom u 14:00h.

Zajedno s tvrtkom Avid, našim partnerom iz područja audio produkcijskih i post produkcijskih tehnologija, predstavit ćemo vam novitete s nedavno održanih sajmova - NAB u Las Vegasu te ProLight+Sound i Musikmesse u Frankfurtu. Kroz ugodno druženje imat ćete priliku upoznati se s posljednjim rješenjima i trendovima audio produkcijske i post produkcijske industrije.

U sklopu događanja za Vas ćemo organizirati radionicu s Avid Pro Tools proizvodima. Sudjelovanjem u radionici, imat ćete priliku pobliže se upoznati s posljednjim radnim procesima u industriji. Također, moći ćete uživo pogledati i isprobati novitete među Pro Tools proizvodima našeg partnera: softverske alate, audio konzole te audio sučelja.

Pridružite nam se i svoj dolazak molimo Vas potvrdite do 23. travnja 2018. godine do 16 h, putem forme za prijavu na dnu ove stranice na adresu CSAudioDay@cs.hr

Radujemo se Vašem dolasku!
CS Computer Systems d.o.o.

NAPOMENA: Polja označena zvjezdicom (*) su obavezna.