CS Computer Systems

IBM pohrana podatka je svima jednostavna

3. studenog 2021.

IBM pohrana podatka je svima jednostavna

 

Informacijska tehnologija (IT) svake je godine sve složenija. Zapravo, dva od tri ispitana IT managera kažu da je njihovo IT okruženje složenije sada nego prije dvije godine. Dodajući tradicionalnim izazovima kao što su uvelike povećanje količine podataka i kibernetička sigurnost koja se stalno razvija, novi pokretači IT složenosti uključuju stalnu digitalnu transformaciju, modernu i uvijek mobilnu radnu snagu i rastuću arhitekturu hibridnog oblaka.

IT složenost je skupa. Rastu operativni troškovi, povećavaju se opći rizici podataka, a održavanje se događa češće. Čak se i ranjivost na kibernetičke prijetnje povećava s dodatnom složenošću. Stoga se postavlja pitanje kako možemo smanjiti IT složenost i smanjiti troškove?

Prošle godine IBM je predstavio novu obitelj IBM FlashSystem®. Ovo je jedinstvena platforma za sva okruženja koja nisu velika računala dizajnirana da pojednostavi vašu infrastrukturu za pohranu uz isporuku opsežnih inovacija za pohranu u poslovnoj klasi, uključujući besprijekornu integraciju hibridnog oblaka i spremnika. Stalni izazovi, troškovi i rizici koje nameće složenost IT-a naglašavaju važnost današnjih najava IBM Storagea. Nove IBM-ove ponude, tehnologije i programi suzbijaju trend složenosti. S ovim novim ponudama vaša rješenja za pohranu mogu potencijalno postati kompaktnija, jeftinija od IBM FlashSystem 5100 i da — puno jednostavnija.

Novi IBM FlashSystem 5200 nudi savršen primjer pohrane koja je jednostavna za sve.

 

  

IBM FlashSystem 5200 dizajniran je za ubrzanje širokog raspona poslovnih implementacija za gole metalne, virtualizirane, hibridne oblake ili konfiguracije u kontejnerima. To je najkompaktniji sustav za pohranu koji smo ikada napravili. FlashSystem 5200 dizajniran je s mogućnostima poslovne klase, uključujući podršku za NVMe od kraja do kraja, tehnologiju IBM FlashCore®, memoriju klase pohrane i opsežan skup podatkovnih usluga u našoj nagrađivanoj IBM Spectrum® Virtualize softverski definiranoj pohrani.

 

 

Sa svojim novim FlashSystemom 5200, IBM je napravio ogroman korak naprijed, upakirajući impresivne razine performansi i kapaciteta u 1U paket. Iako je dovoljno sposoban za podatkovni centar, model 5200 može pomoći i manjim organizacijama kao i izdvojenim uredima u digitalnoj transformaciji.”  – Scott Sinclair, viši analitičar, ESG

 

Za prezentaciju sustava i sva dodatna pitanja obratite nam se na prodaja@cs.hr  

 

 IBM