CS Computer Systems

Audio i video monitoring

Audio i video monitoring

Jedan od ključnih dijelova svakog većeg sustava emitiranja i streaminga je monitoriranje procesa i kvalitete. Na temelju iskustava iz raznih takvih projekata nudimo različita rješenja za monitoring. Ona su usmjerena na više aspekata: perceptivnu kvalitetu slike što se odnosi na razinu šuma, geometriju, kontinuiranost i intenzitet; na tehničku ispravnost u smislu stabilnosti streama i konzistenciju podataka; na zadovoljavanje neuralnih normi signala, tj. njihovu sigurnost za gledatelje visoke osjetljivosti; postojanje i ispravnu razinu audiosignala te njegovu čistoću od bilo kakvih šumova, pucketanja ili prekida; sinkronizaciju i filtriranje, i sl.

Ova rješenja su visoko konfigurabilna i mogu pratiti veći broj signala istovremeno, kao što se mogu integrirati i u razne sustave alarmiranja, bilo osmišljenih od strane CS-a i njegovog odjela za sistemska rješenja, bilo postojećih na strani kupca.

Osim trajnih sustava monitoriranja, nudimo i uslugu analize kvalitete i monitoringa po narudžbi, te sisteme za monitoring i snimanje iz zakonskih razloga (tzv.compliance signal recording), tj. arhiviranje emitiranog signala određeni period u prošlost.