CS Computer Systems

Broadcast kontribucija i distribucija

Broadcast kontribucija i distribucija

Naša ponuda na području kontribucije i distribucije za broadcasting sektor odnosi se na razne sustave za automatizirano upravljanje sadržajima i modeliranje radnih procesa zasnovanima oko njih. To polazi od sustava zaprimanja datoteka s raznih izvora, te se nastavlja njihovim spremanjem na sustave za pohranu i katalogizaciju ovisno o njihovim metapodacima. Ovdje nudimo i sustave s raznim mogućnostima transkodiranja, za različite vrste ciljnih platformi, te dodatne proizvode za njihovo povezivanje s multimedijalnim bazama, sustavima upravljanja sadržajima (Multimedia Asset Management), te sustavima za programe emitiranja.

Distribucijski dio odnosi se na serverske sustave koji se brinu za emitiranje odnosno Playout u realnom vremenu, bilo kanala produciranih i emitiranih uživo, bilo nelinearnih sadržaja na zahtjev sa sustava za pohranu.

Naposljetku, upravljanje i radni procesi koje nudimo uključuju i sustave za arhiviranje sadržaja, praćenje stabilnosti i opterećenja sustava, itd. Općenito, CS nudi sve proizvode potrebne za cjelokupno rješenje kontribucije i distribucije u suvremenom broadcasting okruženju.